IMD Metal

Proizvodnja

Proizvodnja konstrukcija se odvija u sopstvenom proizvodnom pogonu opremljenom CNC plazma mašinom za rezanje, testerom za rezanje profila, presom za apkantovanje limova, hidrauličnim presama od 50 i 60t, stubnim bušilicama i brusilicama, kompresorom, viljuškarom, savremenim aparatima za zavarivanje različitim postupcima i drugom opremom.

Stručan i kvalitetan tim zaposlenih, koji je godinama na okupu, je značajna prednost poslovanja.

Proizvodni mesečni kapacitet je 150t srednje teške konstrukcije.

Kvalitetan proizvod, izrađen prema tehničkim propisima i standardima i zahtevima naručioca je osnovno opredeljenje svih zaposlenih u preduzeću.

Kao potvrda ovih opredeljenja u 2016. godini uveden je integrisani sistem menadžmenta prema zahtevima standarda obezbeđenja kvaliteta poslovanja, zaštite životne sredine i bezbednosti i zaštite zdravlja na radu.

Proizvodni pogon je osposobljen najsavremenijom opremom za izvođenje zavarivačkih radova prema standardu EN ISO 3834-2.

IMD Metal

U proizvodnom pogonu moguće je naručiti sledeće usluge:

  • Rezanje limova do 15 mm na CNC plazma mašini za rezanje
  • Rezanje profila
  • Apkantovanje limova do 6mm
  • Savijanje limova za kotlove
  • Savijanje šelni pomoću prese
  • Zavarivanje svih vrsta čelika
IMD Metal

Referentni objekti

Rezervoari, Cevovodi, Pumpne stanice

Značajno iskustvo u zemlji i na inostranom tržištu na montaži čeličnih nadzemnih rezervoara velike zapremine, pumpnih stanica, cevovoda daje mogućnost za angažovanje na zahtevnim projektima gde se traži stručnost i poštovanje rokova. Montaža aluminijumskih krovova i unutrašnjih plivajućih čeličnih i aluminijumskih membrana izvedena je na jednom broju ovih rezervoara. Veliki broj objekata najvišeg kvaliteta i u veoma kratkim rokovima izgrađen je na ruskom tržištu za veoma zahtevne investitore - ruske naftne kompanije.

Jedan deo aktivnosti opredeljen je na rekonstrukcije i sanacije konstrukcija rezervoara gde dolazi do izražaja veliko iskustvo i stručnost zaposlenih.

Konstrukcije u građevinarstvu: industrijski, sportski, poslovni objekti i hale

Industrijske hale, sportski i poslovni objekti, gde je veoma značajna tehnologija i brzina gradnje zauzimaju važno mesto u angažovanju kapaciteta preduzeća. Iskusan i stručan tim koji je zajedno podigao hiljade tona konstrukcija je spreman za najsloženije montaže i najkraće rokove. Opet je rusko tržište bilo to na kome su došle do izražaja ove prednosti našeg tima.

Konstrukcije u telekomunikacijama

Početak rada preduzeća vezan je za poslove izrade i montaže tornjeva i stubova za telekomunikacije. Ove konstrukcije su značajne za nas kao preduzeće pošto su nas preporučile kvalitetom izrade i brzinom montaže na najrazličitijim lokacijama, kao ozbiljnu i pouzdanu kompaniju. Zahtevaju preciznost izrade, kvalitet svih elemenata konstrukcije i ugrađenih materijala i jednostavnu montažu te su tako, upravo zbog zadovoljenja svih ovih kriterijuma, važan segment našeg poslovanja.