IMD Metal

O nama

Na temelju višedecenijskog iskustva u zemlji i na inostranom tržištu,vlasnik i direktor Dragan Jovanović osnovao je 2005. godine privredno društvo za projektovanje, izradu i montažu čeličnih konstrukcija IMD Metal Co

Kao osnivački kapital uneo je bogato iskustvo iz oblasti čeličnih konstrukcija, kao i devetogodišnje iskustvo iz privatnog preduzetništva stečeno u firmi "Metal montaža", čiji je bio jedan od vlasnika. Sva prethodna znanja i iskustva prenosi na mlade kadrove koji su od samog početka bili okosnica razvoja IMD Metal CO.

Svi zaposleni su osposobljeni da profesionalno i kvalitetno izvode radove u svim uslovima prema standardima i zahtevima investitora.

Od samog početka firma se razvijala kako na domaćem tako i na ruskom tržištu.

Osnovni ciljevi preduzeća su:

  • Kontinuirano obučavanje, usavršavanje i motivacija zaposlenih, održavanje dobre međusobne saradnje i unapređenje kvaliteta usluga.
  • Neprestano razvijanje poslovnosti, profesionalnosti i poverenja kupaca, saradnje sa kooperantima, isporučiocima i partnerima.
  • Stalno poboljšanje OHS učinka i OHS sistema upravljanja, kao i briga za očuvanje i zaštitu životne sredine u kojoj radimo.

Sertifikati